top of page

AIRCO INSTALLATIE

Een aangename temperatuur in uw huis of werkplek het hele jaar door. Betrouwbaar en gecertificeerd verkoper en installateur van wamtepompen en airconditioning.

bel ons! 0621165825

WAT WIJ DOEN

BEDRIJFSPANDEN

Elk bedrijf heeft een eigen manier van werken en ook een andere klimaat beheersing nodig. Of u nu een airco nodig heeft of een compleet plan voor het totale gebouw. Voor een optimaal advies welke producten geschikt zijn voor uw bedrijfspand met zo laag mogelijke kosten, komen wij graag bij u langs om in een vrijblijvend gesprek door te nemen wat uw wensen zijn.

 

WONINGEN

 

Wilt u als woning eigenaar een beter en optimaal klimaat creëeren in uw huis? Vaak is het maken van de keuze hierin lastig en dat begrijpen wij van Koning als geen ander. Laat u door een van onze adviseurs goed informeren. Wij helpen u graag persoonijk om de juiste keuze te maken.  Of u nu een kleine airco wilt laten plaatsen of een totaal advies en installatie, wij staan graag voor u klaar.

 

WINKELRUIMTES

Bespaar onnodige kosten door de aanshaf van een goede airco. Verwarm en koel uw winkelruimte door middel van onze airco's en maak het winkelen en werken voor u en uw klanten extra aangenaam.

Nodig ons bij u uit voor een vrijblijvend advies.

ONZE PROJECTEN

Kleurrijke bar

Airco plaatsing

Restaurant

 

Onze certificaten

STEK

BRL 100

CONTACT

Telefoon : 0621165825

Bel ons op of mail

bedankt voor uw bericht!

CONTACT
bottom of page